Lipper Facelifter - Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko Lipper Facelifter miehille?

Laite sopii mainiosti myös miehille, jotka haluavat kulmikkuutta ja särmää kasvoihin. Treeni vain vaatii pienen muutoksen purentaan. Eli miesten ihanne kasvojen muoto vaatii kovempaa purentaa, jotta leukalinja ja posket muokkaantuisi kulmikkaammaksi, muuten sama liike ja laite sopii miehille ja naisille.  Kasvojen lihakset ovat todella herkät ja muokkaantuvat nopeasti, joten muista seurata video-ohjeitamme, jotta saisit juuri haluamasi tulokset.

 

Voiko Lipperillä jumpata liikaa?

Kyllä voi. Ajattele että menisit kuntosalille ja nostelisit päivittäin samaa painoa, samalla lihaksella. Lepopäivät ovatkin tärkeä osa kaikkea lihaskuntoharjoittelua. Lihas kyllä kasvaa ja muokkaantuu.

Tarkkaile päivittäin kasvojasi. 

Älä pelästy jos kasvosi turpoavat harjoittelun jälkeen. Turvotus laskee viimeistään seuraavana päivänä.

Kun olet saanut haluamasi tulokset, pidä pitkä tauko, kunnes taas tunnet tarvitsevasi Lipper Facelifteriä. 

Tulokset tulevat parhaiten esiin kun treenaat säännöllisesti kolme kertaa viikossa noin 3-5 min ajan, syöt hyvin ja huollat ihoa. Nesteytys on kaiken A ja O. 

 

Voiko Lipperiä käyttää jos on huulitäytettä?

Voi. Huulitäyteaine voi haihtua treenaamisella nopeammin pois. 

 

En osaa käyttää Lipper Facelifteriä?

Se on aluksi monelle vaikeaa, mutta harjoitus tekee mestarin.

Alkuun on opittava tunnistamaan lihakset, jotta niitä osaa käyttää oikein. Joten anna itsellesi aikaa harjoitella. Aloita laitteen kanssa harjoittelu niin, että pidät sitä vain paikallaan suussa ja ajatuksen kanssa vedät huulia korviin kohden, niinkuin alkaisit hymyillä. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelu@lipper.fi 

Kasvattaako Lipper huulia?

Lipper kiinteyttää huulten massaa, joka muokkaa huuli. Ylähuulen nostajalihas tekee töitä ja näin kohottaa huulia.

 

Voiko Lipper Facelifterillä treenata väärin?

Voi. Väärin ja kovaa treenattuna se voi aktivoida vääriä lihaksia. On ensisijaisen tärkeää opetella alkuun tunnistamaan lihakset kasvoissasi. Olemme tehneet sinulle tarkat treenivideot. Muista noudattaa ohjeita ja seurata videoitamme. Voit myös aina kääntyä puoleemme, autamme mielellämme. 

 

Mistä Lipperin hampailla purettava osa on valmistettu? Voiko se vahingoittaa hampaitani? 

Muovi on laadukasta dental muovia. Se on kovaa, mutta  sitä ei ole tarkoitus purra. Kannattaa kokeilla myös tekniikkaa jossa laitetta pidetään suussa niin, että yläuraan tulee ylähampaat mutta alauraan tuleekin alahampaiden sijaan kieli. Tällä tyylillä saa samalla kiinteytettyä leukaa eikä tarvitse miettiä pureeko vahingossa hammasosiota.

 

Lipper irtoaa suusta. Mikä neuvoksi?

Tämä on alkuun normaalia. Tilanne muuttuu kun lihakset alkavat vahvistua.  Aluksi Lipperiä voi kevyesti sormilla painaa U asentoon, eli aloitellessa ja laitteeseen tutustuessa pitää käsillä laitetta paikallaan kunnes et enää tarvitse tukea.