Toimituskäytäntö

TOIMITUS
Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen. Lue se läpi ja tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein. Kun tilauksesi on valmis toimitettavaksi varastostamme, saat toimitusvahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut kassalla.
Jos haluat tuotteen lähimpään postiautomaattiin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

KIRJEPOSTI 2-5 ARKIPÄIVÄÄ
Kun teet tilauksen arkipäivänä (maanantai–perjantai) ennen klo 16:00, pakettisi postitetaan samana päivänä. Lähetys saapuu postilaatikkoosi tavallisen postin mukana yleensä 2–5 arkipäivän kuluessa siitä, kun lähetys on lähtenyt meiltä. Koska pakettisi on suurempi kuin kirjeposti paketti toimitetaan lähimpään postin palvelupisteeseen. Voit noutaa paketin noutopisteestä saapumisilmoitusta tai lähetystunnusta vastaan.


MAKSAMINEN
Jokaisen tuotteen hintaan sisältyy arvonlisävero. Tuotteen hinnan lisäksi lisäkuluja syntyy toimitustavasta. Ennen kuin hyväksyt tilauksen ja veloituksen näet selvästi koko tilauksesi loppusumman. Kampanjat ja hinnanalennukset tulevat näkyviin joko heti tuotteen yhteydessä tai annettuasi kassalla alennuskoodin. Kampanjat ja tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää mainittuun päivään asti. Tuotteen voi maksaa vain osamaksulla tai verkkopankin kautta.