Kauneus & hyvinvointi

 

Meillä Lipperillä vallitsee ideologia, jonka tavoitteena on maksimoida ulkonäön- ja hyvinvoinnin potentiaali luonnollisin keinoin. Aito kauneus kumpuaa sisältäpäin, ja hyvässä tiimihengessä haluamme myös ohjastaa ihmisiä löytämään tasapainon niin sisäiseti, kuin ulkoisesti. Hyvinvoinnin perusta lähtee sydämestä, ja kannustamme sinua näkemään itsesi eheänä kokonaisuutena.
Tiimimme itsessään on lämmin- ja persoonallinen joukko samanhenkisiä ihmisiä, jotka jatkuvasti työskentelevät tutkien erilaisia kauneuden- ja hyvinvoinnin ulottuvuuksia sekä niiden vaikutuksia.
Autamme mielellämme, ja vastaamme myös kysymyksiisi mikäli niitä ilmenee.
Meidät on helppo tavoittaa esim. sähköpostilla, puhelimitse, Instagramista tai Facebookista. Etusivun alaosassa löydät yhteystiedot osion.

 

Lipper Facelifterissä yhdistyy luonnollisuuden elementit. Kyseessä on kotimainen kasvojoogalaite, jonka oikeilla harjoitusmenetelmillä, sekä liikeradoilla yhdistettynä vastukseen, pyritään luonnollisesti säilyttämään kasvojen kokonaisvaltainen tasapaino. Säännöllisellä harjoittelulla voidaan saavuttaa täysin veitsetön kasvojenkohotus, säilyttäen omat uniikit piirteet. Kasvoissamme on yli 40 ilmelihasta, joita voidaan kehittää samalla tavalla, kuin kehomme muita lihaksia. Kirurgiset toimenpiteet eivät välttämättä poista ongelmakohtien aiheuttanutta haittaa, ja saattavat tämän vuoksi uusiutua ajan myötä, tai jopa korostua. Tästä aiheutuva kierre on valmis, mutta se on aika katkaista.

Lipper Facelifter sopii sukupuolesta tai elämäntyylistä riippumatta kaikille, jotka haluavat taistella ikääntymisen merkkejä vastaan.
Tervetuloa mukaan luomaan kauneuden & hyvinvoinnin vallankumousta!