Lipper Facelifter treeniohjeet

Tällä videolla kasvojoogaopettaja Päivi Salminen kertoo miten pääset alkuun Lipperin kanssa. Miten tunnistat oikeat lihakset ja mitkä ne edes ovat?  


 

 

 

Treenaa kasvojoogaopettaja Päivin kanssa  

Tee perässä! 

Tästä saat kasvojoogaopettajan selkeät ohjeet sekä kokonaisvaltaisen Lipper kasvojoogaharjoituksen. 

Loppuvenyttely 
Kireät kaulan ja leuan lihakset vetävät koko kasvoja alaspäin.
Pitääksesi kasvojesi alaosan kiinteänä ja nuorekkaana, tee nämä aina Lipperin käytön yhteydessä.
On todella tärkeää venytellä treenin jälkeen. 

 

Kasvojooga osaksi kauneusrutiinia 

Kasvojooga on tutkitusti tehokas tapa kohottaa kasvoja. Lipper Facelifterin liikerata perustuu kasvojoogasta tuttuun poskipääjumppaliikkeeseen. Tämän pienen ja tehokkaan jumppalaitteen salaisuus on juuri oikean vahvuinen lisävastus ja kontrolloitu liikerata. Lipper on kotimainen keksintö, joka yhdistää kasvojoogan ja kuntosalitreenin.

Lipper tuo vastusta kasvojoogaharjoituksiin, ja on edullinen ja toimiva ratkaisu kasvojen kohotukseen. Harjoittamalla kasvojesi lihaksia Lipperin avulla kohotat aitoa kauneuttasi. 

Kun on kokenut kasvojoogan tuoman tunteen, on vaikeaa olla ilman sitä. Harjoitteluun jää siis positiivisella tavalla koukkuun.

Lipper on jo nostattanut lukuisien käyttäjiensä itseluottamusta ja tuonut helpotusta ulkoisiin ulkonäköpaineisiin. Se on monelle nyt yhtä tärkeä osa arjen kaunistautumista kuin ihonhoito, hiustenlaitto ja urheilu. Lipper kuuluu jokaisen hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään huolehtivan elämään. ❤️