FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Miehet
Laite sopii mainiosti myös miehille, jotka haluavat kulmikkuutta ja särmää kasvoihin. Treeni vain vaatii pienen muutoksen purentaan. Eli miesten ihanne kasvojen muoto vaatii kovempaa purentaa, jotta leukalinja ja posket muokkaantuisi kulmikkaammaksi, muuten sama liike ja laite sopii miehille ja naisille.  Kasvojen lihakset ovat todella herkät ja muokkaantuvat nopeasti, joten muista seurata video ohjeitamme, jotta saisit juuri haluamasi tulokset.
Voiko jumpata liikaa?
Tietenkin voi. Eli ajattele kuin olisit salilla ja nostelisit päivittäin samaa painoa, samalla lihaksella. Lihas kyllä kasvaa ja muokkaantuu, joten muista noudattaa ohjeitamme.
Tarkkaile päivittäin kasvojasi, ja muista pitää lepopäiviä. 
Kun olet saanut haluamasi tulokset, pidä pitkä tauko, kunnes taas tunnet tarvitsevasi Lipper Facelifteriä.
Älä pelästy jos kasvosi turpoavat.  Turvoitus laskee viimeistään seuraavana päivänä.
Tulokset tulevat parhaiten esiin kun sännöllisesti treenaat kolme kertaa viikossa noin 3-5 min ajan, syöt hyvin ja huollat ihoa. Nesteytys on kaiken A ja O. 
Voiko Lipperiä käyttää jos on huulitäytettä?
Voi. Huulitäyte aine voi haihtua treemaamisella nopeammin pois. 
En osaa käyttää Lipper Facelifteriä?
Se on aluksi monelle vaikeaa, mutta harjoitus tekee mestarin.
Alkuun on opittava tunnistamaan lihakset, jotta niitä osaa käyttää oikein. Joten anna itsellesi aikaa harjoitella. Aloita laitteen kanssa harjoittelu niin että pidät sitä vain stabiilina suussa ja ajatuksen kanssa vedät huulia korviin kohden, kuten lähtisit hymyilemään.  
Kasvattaako Lipper huulia?
Lipper kiinteyttää huulia. ylähuulen nostaja lihas tekee töitä ja näin kohottaa huulia. Kiinteyttää huulten massaa, joka muokkaa huulia.
Voiko Lipper Facelifterillä treenata väärin?
Voi. Väärin ja kovaa treenattuna se voi aktivoida vääriä lihaksia. Opettele alkuun tunnistamaan lihakset kasvoissasi. Olemme tehneet tarkat treeni videot. Muista noudattaa ohjeita ja seurata videoitamme.