Upeaa palautetta Lipperistä

Upeaa palautetta Lipperistä

 

Lipper Facelifter on saavuttanut suuren suosion - eikä ihme, sillä käyttäjien antamat palautteet saavutetuista tuloksista puhuvat puolestaan! Säännöllinen Lipper-treeni on tuonut upeita näkyviä ulkoisia muutoksia, mutta harjoittelulla on myös moninaisia positiivisia hyvinvointiin vaikuttavia hyötyjä joista käyttäjämme kertovat.

Halusimme erityisesti jakaa erään saamamme palautteen, jonka lukeminen riemastuttaa suuresti! Jaamme saamiamme palautteita aina lähettäjän luvalla, ja tämä jos jokin on kertomisen arvoinen!

''Hei,

ostin kesällä Lipperin. Syy ei ollut lähes 60-vuotiaan kasvojen ulkonäön parantaminen, vaan ostin Lipperin kuntoutusta varten.
Synnynnäinen rakenteellinen lonkkavika, joka tuli esille näin vanhemmalla iällä, muumioi ja väänsi kehoni lähes 10 vuoden ajan ennen tekonivelleikkausta. Leikkauksen jälkeen on kohta kulunut kolme vuotta, kun olen kuntouttanut kehoa takaisin normaaliin.
Erityisesti faskiaketjun kiristyminen oikeasta isovarpaasta vasempaan silmään alkoi aiheuttaa oireita myös kasvojen alueella.  Purentaan tuli muutoksia ja vasemmassa silmässä alkoi olla ongelmia, kun silmä ei sulkeutunut ihan kunnolla.
Hammaslääkäriltä sain leukanivelten kuntoutusjumppaa, silmälääkäriltä tippoja.
Sitten huomasin Lipperin ja ostin sen. Aluksi tein ohjeen mukaan noin kuukauden aamuin illoin 1+1 minuuttia (staattinen + nyt liikkuva), nyt enää aamuisin. Lipper on toiminut hienosti. Silmäoireeni ovat helpottuneet ja olen pystynyt vähentämään silmätippojen käyttöä, purenta on normalisoitunut.
Olen kertonut Lipperista niin hammaslääkärille kuin fysioterapeutille. Kumpikaan heistä ei ollut kuullut siitä. Seuraavalla käyntikerralla otan laitteen mukaan ja esittelen sen heille.
Omat kokemukseni innostivat ottamaan teihin yhteyttä. En tiedä, onko Lipperia jo markkinoitu alan ammattilaisille, mutta Lipperille voisi olla kysyntää kuntoutuksessa.
Näin ikääntyessä pitää treenata kaikkia lihaksia jollain tavoin.  Lipper on erinomainen kasvoja varten.''
Ystävällisin terveisin,
-Teija

Lopputerveiset

Lopputerveisinä tämä upea nainen vielä toteaa, että Lipper on todella hyvä laite sekä hyödyllinen moneen eri käyttötarkoitukseen, ja siksi saamme kertoa hänen kantaansa eteenpäin muillekkin Lipperin käyttäjille!

Kiitokset palautteistanne!

Aikoinaan Lipperin kehitysprosessin aikana mukana oli laitetta tutkimassa monia eri alojen ammattilaisia varmistamassa laitteen turvallista käyttöä sekä sen hyötyjä, ja jatkamme edelleen!

Saamamme kaikenlainen palaute Lipperin käyttäjiltä on arvokasta ja erittäin tervetullutta! Vastaanotamme mielellämme käyttäjäkokemuksia ja kuvia, ja voit lähestyä meitä Lipperin somekanavien kautta, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lipper.fi

 

Copyright © 2021 Lipper Europe Oy, All rights reserved.

Lue lisää

Lipperin syntytarina

Lipperin syntytarina

Ihonhoidon kompastuskivet

Ihonhoidon kompastuskivet

Kauneusunet

Kauneusunet