Testiryhmä kokeili Lipper Facelifteriä

Testiryhmä kokeili Lipper Facelifteriä

 

Testiryhmä kokeili Lipper Facelifteriä

Lipper Facelifteriä testattiin jo sen syntyvaiheessa testiryhmällä, joka koostui eri-ikäisistä naisista. Tavoitteena naisilla oli mm. kasvojenkohotus ja parempi itseluottamus. Apua toivottiin myös kasvojen epäsymmetriaan, ja varsinkin yli 30 vuotiailla toiveissa oli ilmeen kirkastuminen. Testiryhmän seuranta-aika oli vuoden mittainen. Aika oli tarkoituksella pitkä, sillä kasvojumppalaitteen käytöstä haluttiin saada mahdollisimman aito tulos, eli, että Lipperin käyttö olisi luonnollista ja arkeen sopivaa. Testiryhmäläiset sitoutuivat Lipperin käyttöön, mutta omalla aikataulullaan. Suositus oli 3-4 kertaa viikossa n. 5 minuuttia kerrallaan.  

Mitä tuloksia ryhmäläiset saavuttivat?

Tulokset alkoivat näkyä kasvoissa nopeasti. Aktiivinen treeni näkyi jopa muutamassa viikossa, mutta selkeämpiä ja parempia tuloksia tuli muutaman kuukauden jälkeen kun tekniikka oli hallussa. Haluttujen tulosten saavuttamisen jälkeen Lipperillä jumpattiin ylläpitotreeniä. Ylläpitoon suosittelemme kasvojoogaa, venytyksiä ja pari kertaa viikossa Lipper treeniä.

Testiryhmän naiset kokivat, että kasvot olivat kohonneet ja itseä häiritsevät seikat olivat lieventyneet, tai jopa poistuneet kokonaan.  Lipperin vaikutukset näkyivät kohonneissa poskipäissä ja alakasvojen kaventumisena, mutta suurin muutos huokui itseluottamuksessa. 

Neljä vuotta kasvojen kohotusta 

Yksi ryhmään osallistuneista oli Saara. Saara toivoi Lipperin käytön tuovan leukaan kiinteyttä ja tekevän poskipäitä selkeämmin erottuviksi. Kysyimme Saaralta, mitä mieltä hän on testiryhmästä ja Lipperistä.

- Ihastuin Lipperiin jo silloin testiryhmässä, Saara kertoo nyt, neljä vuotta myöhemmin.

- Ja vielä enemmän olen siihen tykästynyt sen markkinoille tulon jälkeen. Nyt kun meitä Lipperiläisiä on enemmän, saa toisten onnistumisista ja uusista treenivinkeistä paljon iloa. Matka Lipperin kanssa siis jatkuu. Koin jo testiryhmässä ollessani, että Lipper paransi elämänlaatuani. Onko se hassua? Kyseessähän on “vain” kasvojumppa. Mutta koin todella, että Lipperin käytön myötä olen ollut tyytyväisempi ulkonäkööni, ja yleisesti iloisempi.

Positiivisesti koukussa Lipperiin

Saaran ennen ja jälkeen kuvat ovat huikeat. Niissä näkyy selvästi leukalinjan tiivistyminen ja suupielten kaareutuminen ylöspäin. Testiryhmästä on nyt tosiaan jo 4 vuotta, oletko jatkanut Lipperin käyttöä?

Ennen ja jälkeen Lipper Facelifter

- Olen. Lipperiin jää jotenkin positiivisella tavalla koukkuun. Itselläni ylittyi juuri 50 pelätty rajapyykki. Olin kuullut paljon kauhutarinoita siitä, miten tässä iässä aineenvaihdunta hidastuu, eikä painonhallinta enää onnistu. Olinkin vuoden 2020 alussa hyvinkin tyytyväinen kasvoihini ja lookiini, mutta muu vartalo ei kyllä tahtonut oikein stemmata tähän hyvään oloon. Painoakin oli jo 88kg.. Ei kiva, Saara summaa.

Ennen ja jälkeen Lipper Facelifter

-Tein itselleni tulevalle vuodelle lupauksia, niin kuin monesti aikaisemminkin, mutta nyt toteutin muutoksen eri tavalla kuin ennen. Aloitin muutoksen peilin edessä Lipper-treenillä, ja jatkoin sen jälkeen jumpaten vähintään saman ajan koko kroppaa. Sitten aloin tehdä lyhyitä kävelylenkkejä, Lipper monesti lenkillä mukana staatisessa pidossa. Vähitellen pidensin matkaa, ja löysin myös joogan. Jatkoin tätä lempeää ja itseäni kuuntelevaa rutiiniani, palautumista ja palkitsemista unohtamatta, ja vuosi 2021 alkoi minulla 18kg kevyempänä, Saara iloitsee.

Ennen ja jälkeen Lipper Facelifter

-Koen, että suurin kiitos kuuluu Lipperille. Eri ihmisille toimii eri kimmokkeet, mutta Lipper ja sen aikaansaamat muutokset kasvoillani saivat minut rakastamaan itseäni, ja tahtomaan tehdä tämän kokonaisvaltaisen muutoksen. Itseäni varten.

Saara on meille Lipperin-tiimiläiselle mieletön innoituksen kohde, upea nainen ja uskomaton muutos. Kaikkea hyvää myös jatkoon sinulle, Saara <3

 

Haluatko sinä jakaa tarinasi kanssamme? Lähetä tarinasi asiakaspalvelu@lipper.fi. Emme julkaise sitä ilman lupaasi. 

 

 

 

 

 

Lue lisää

Kasvoja kohottava Lipper-maraton - Viikko 4

Kasvoja kohottava Lipper-maraton - Viikko 4

Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Kasvojen epäsymmetrisyys

Kasvojen epäsymmetrisyys