Lipper-käyttäjien kokemuksia

Lipper-käyttäjien kokemuksia

Lipper Facelifter on saavuttanut suuren suosion - eikä ihme, sillä käyttäjien antamat palautteet saavutetuista tuloksista puhuvat puolestaan! Säännöllinen Lipper-treeni on tuonut upeita näkyviä ulkoisia muutoksia, mutta harjoittelulla on myös moninaisia positiivisia hyvinvointiin vaikuttavia hyötyjä joista käyttäjämme kertovat.

Jaamme saamiamme palautteita aina lähettäjän luvalla nimellä tai anonyymisti, ja olemmme koonneet niistä muutamia luettavaksesi!

Maija

"Lipper kuuluu viikottaiseen elämärytmiini. Olen käyttänyt nyt Lipperiä vuoden ja olen huomannut käytöllä useita eri vaikutuksia. Kasvoni näyttävät virkeämmiltä ja symmetrisemmiltä. Olen myös kärsinyt koko elämäni purentavirheestä ja Lipper on muokannut kasvojani symmetrisempään muotoon. Olen Lipperin avulla päässyt eroon kokonaan purentakiskoistani, sillä kasvojeni lihakset ovat nyt vahvemmat.

Harjoittelen Lipperillä n. 2-3 kertaa viikossa muutaman minuutin ja tuloksia saa nopeasti! 🙂 Lipper on auttanut näkemään itseni myös positiivisemmassa valossa, koska kasvolihakset ovat vahvistuneet ja esimerkiksi hymy erottuu selkeämmin, tällä on myös yleinen vaikutus positiiviseen mielentilaan.

Työni on osittain puhetyötä enkä näe aina ihmisiä kasvotusten. Tämän vuoksi on tärkeää, että positiivisuus välittyy vastapuolelle niin kasvolihasten vahvistumisessa on ollut myös se hyöty, että äänenpainoni on kokoajan miellyttävämpi."

-Maija (2021)

Satu

''Lipper rakkautta ❤️ Olen 45 vuotias nainen ja olen ollut jo monta vuotta huolissani siitä, kuinka pahasti kasvot alkavat iän mukana roikkumaan.  Törmäsin kesällä lipperiin ja ajattelin - mun rukouksiin on vastattu 🙏 Lipper on täydellinen keino taistella ikääntymisen merkkejä vastaan.

Lipper on pieni, söpö ja tehokas kasvojumppalaite. Oon oikeesti ihan fiiliksissä tästä. Jos haluat liftata ja kiinteyttää leuan aluetta ja ylipäätään kohottaa kasvojesi linjoja, niin tää on just sulle tehty. 

Itse olen huomannut, että myös iho saa hehkua, kun verenkierto paranee. Ja mikä parasta - lipper on niin tehokas, että jo muutamien minuuttien päivittäinen treeni antaa tuloksia. Olen rakastunut juurikin tähän helpouteen.''

-Satu (2021)

Teija

''Hei, ostin kesällä Lipperin. Syy ei ollut lähes 60-vuotiaan kasvojen ulkonäön parantaminen, vaan ostin Lipperin kuntoutusta varten.

Synnynnäinen rakenteellinen lonkkavika, joka tuli esille näin vanhemmalla iällä, muumioi ja väänsi kehoni lähes 10 vuoden ajan ennen tekonivelleikkausta. Leikkauksen jälkeen on kohta kulunut kolme vuotta, kun olen kuntouttanut kehoa takaisin normaaliin.

Erityisesti faskiaketjun kiristyminen oikeasta isovarpaasta vasempaan silmään alkoi aiheuttaa oireita myös kasvojen alueella. Purentaan tuli muutoksia ja vasemmassa silmässä alkoi olla ongelmia, kun silmä ei sulkeutunut ihan kunnolla.

Hammaslääkäriltä sain leukanivelten kuntoutusjumppaa, silmälääkäriltä tippoja.

Sitten huomasin Lipperin ja ostin sen. Aluksi tein ohjeen mukaan noin kuukauden aamuin illoin 1+1 minuuttia (staattinen + nyt liikkuva), nyt enää aamuisin. Lipper on toiminut hienosti. Silmäoireeni ovat helpottuneet ja olen pystynyt vähentämään silmätippojen käyttöä, purenta on normalisoitunut.

Olen kertonut Lipperista niin hammaslääkärille kuin fysioterapeutille. Kumpikaan heistä ei ollut kuullut siitä. Seuraavalla käyntikerralla otan laitteen mukaan ja esittelen sen heille.

Omat kokemukseni innostivat ottamaan teihin yhteyttä. En tiedä, onko Lipperia jo markkinoitu alan ammattilaisille, mutta Lipperille voisi olla kysyntää kuntoutuksessa.

Näin ikääntyessä pitää treenata kaikkia lihaksia jollain tavoin. Lipper on erinomainen kasvoja varten.''

Ystävällisin terveisin, -Teija (2021)

Adele

''Moikka! Hei lipperhän on oikeesti toimiva keksintö. 😅 siks halusin tulla laittamaan palautetta, koska täällä yks tyytyväinen asiakas. Olin aluks tosi skeptinen, että voiks tuo oikeesti ees toimia, ja tilasin sen vaan ilman miään odotuksia huvikseen testiin. 

Opin tosi nopeesti tekniikan, eli mun mielestä ainakin erittäin helppo käyttää alusta saakka, kunhan keskittyy siihen, mitä tekee ja katsoo peilistä samalla. Nyt oon käyttäny sitä pari kuukautta, ja oon saanu kasvoja kapeemmaksi, turvotuksen pois ja mun ylähuuli on tullut esiin!

Jotenkin freesimpi olo kun ei ole kasvot niin pöhöttyneet ja lisäks itsevarmempi fiilis, kun koen että toi oikeesti tuo sitä omaa luonnollista kaunetta enemmän esiin.

Mun isäkin kysy kun ei ole nähny mua aikoihin, mutta näki musta jonkun kasvokuvan, että oonko laihtunut kun kasvot näyttää kapeemmilta. En oo, mutta oon tehnyt kasvojumppaa. 😂''

-Adele (2021)

Anonyymi

''Haluan sanoa KIITOS! 💕🌞🙏 Sain keväällä lipperin lahjaksi ja olen sen avulla saanut paitsi mukavasti muuttuneen nassun, niin päässyt myös eroon jännityspäänsäryistäni!

Lipperin ansiosta tutustuin myös kasvojoogaan ja sitä kautta päädyin aloittamaan joogan harjoittelun. Eli Lipper tavallaan muuttu elämäni uuteen ja positiivisempaan suuntaan!

Mainio keksintö ja oikeasti toimiva! Myönnän että olen aivopessyt uusia kasvojani ihastelleet ystäväni hankkimaan myös tämän ihanan vekottimen 😊Halusin vain kiittää!! Ihanaa syksyä!

Ystävällisin terveisin, -***** (2021)

Iiris

''Lipperistä on monia tarinoita. Olen lukenut siitä huikeita palautteita, joissa Lipperin käytön sivutuotteena tapahtuu jänniä. Onnelliset ihmiset jakavat noita tarinoita sosiaalisessa mediassa.

Jotkut näkevät Lipperin ansiosta itsensä uudenlaisena -Kauniimpana. Kasvojen lihaksia kannattaa siis kehittää… Peilikuva muuttuu positiivisemmaksi ja hymy herahtaa herkemmin. Tunne siitä ettei kaikki ole mennyttä, lisääntyy. Itselleen voi tehdä paljon hyvää, luonnonmukaisesti.

Oma kokemukseni Lipperin käyttäjänä:

  • huulet kohoavat
  • poskipäät kohoavat
  • leukaperät kiinteytyvät, hamsterinpussit pienentyvät
  • kaula kiinteytyy 

Lipper on kehitetty facejoogan innoittamana ja olen ylpeä siitä, että se on suomalainen innovaatio. Olen Lipperin harras fani.

On ihanaa kertoa asioista, jotka ovat auttaneet minua ja monia muita. Mielestäni Lipperin hinta on edullinen, oikeastaan ilmainen, siihen nähden mitä sillä voi saavuttaa.

Kuntosalikorttia ei tarvita, Lipper kulkee mukana missä vain.''

-Iiris (2021)

Anonyymi

''Haluan laittaa teille palautetta 💜 Viime vuonna alkoi leuan kipu pitkittyneestä ahdistus ja stressitilasta kun puren hampaita liikaa yhteen ja aloin miettiä tähän ratkaisua.. Löysin kasvojoogan ja Lipperin mutta mietin pitkään ostanko ja toimiiko oikeesti.

Kun vihdoin ostin niin en odottanut, kuinka iso vaikutus tällä pienellä laitteella on mun elämään. Mun kasvot näyttää ja tuntuu ihan erilaiselta, leuan kipu on pois ja kasvolihakset tuntuu ja on vahvistunut. Myös omat iho ongelmat on helpottunut tai iho tuntuu erilaiselta. Tällä laitteella on ollut iso vaikutus omaan itsetuntoon ja miten näkee itsensä peilistä. Aijon käyttää tätä aina, Always 💜''

-***** (2021)

Tiina

''Lipperin avulla voi tehokkaasti treenata kasvojen lihaksia, muotoilla, kohottaa ja kiinteyttää kasvoja ilman että siihen tarvitsee käyttää paljon aikaa.

Lipper on auttanut minua mm. havannoimaan ja harjoittamaan purentavirheestä johtuvaa - ja hiukan näkyvää kasvojeni lihasten epäsymmetriaa. 

Ja vaikka nämä esteettisetkin hyödyt kummasti kiinnostavat tässä iässä 😅, niin puheopettajana olen huomannut että Lipperillä voi treenata myös artikulaatiota esim. kielen kärjen kohottamista ilman leuan apua. Tämä eriyttäminen selkiyttää ja napakoittaa kielenkärkiäänteitä (mm. d,l,r ja n).''

-Tiina (2021)

Anonyymi

''Halusin myös antaa palautetta siitä, että Lipperin avulla olen saanut purentaongelmani hallintaan.

En tarvitse enään lainkaan yöllä purentakiskoja, koska kasvoni ovat symmetrisemmät ja lihakset vahvemmat. Lipperillä on esteettisen hyödyn oheksi ollut myös terveydellinen hyöty. Olen kiitollinen 🙏

Oikein hyvää syksyn aikaa teille, tilaan taas jossain vaiheessa, kun edellinen on kulunut teiltä uuden! 🙏😊''

-***** (2021)

Anonyymi

''Hei, kiitos taas uudesta Lipperistä. Olen 34-vuotias nainen. Olen jo tilannut Lipperin kolmatta kertaa. Ensimmäisen Lipperin tilasin lokakuussa 2020 ja jäin koukkuun. Käytän Lipperiä säännöllisesti joka toinen päivä n. 3 minuutin ajan ja olen huomannut selkeitä tuloksia kasvoissani 8 kk:n ajalta.

Poskipääni ovat kohonneet, kaksoisleuka hävinnyt ja leukalinja selkiytynyt. Aion jatkossakin käyttää Lipperiä säännöllisesti. Urheilenhan pitääkseni kuntoni hyvänä ja itseni hoikkana, joten miksi en haluaisi että myös kasvoni ilme on piristynyt.''

-***** (2021)

Erna

''Myös kasvojumppa on super tärkeää verenkierron kannalta myös kasvoissa. Oon lisäilly mun arkeen näitä hetkiä kun pidän 5-10min lipperiä suussa ja huh miten mieli ja kasvot pysyy hehkeenä 🔥🙌

Mä suosittelen tätä miehille ja naisille. Muutama minuutti päivässä riittää ja tulevaisuudessa saa kyl upean LUONNOLLISEN faceliftin ja samalla kunnon huulipumppi. 👀😌''

-Erna (2021)

Anonyymi

''Tilasin Lipperin täydentämään kauneudenhoitoani, ja olen 💯% tyytyväinen asiakas jo vain kahden (2) käyttöpäivän jälkeen!

Olen hoitanut kasvojani aiemmin gua sha -hierontakivellä ja jaderullalla, mutta näillekkin on tullut suurempi merkitys aloitettuani Lipperin käytön. 🔥 Kaikki pelkoni uuden rutiinin omaksumisesta, sekä, myös mieheni ennakoluulot kaatuivat kertaheitolla. Lipperin käyttö on koukuttavaa! 💋💘 Rakastan sitä!''

-***** (2021)

Anonyymi

''Hei, Tilasin tänä keväänä lipperin. Olen siihen tyytyväinen ja ollut iloinen siitä, että se on osoittautunut kyllä aika toimivaksi laitteeksi. 

Sinnikkään harjoittelun jälkeen treeni alkoi sujua hyvin ja ihan kun tulostakin olisi alkanut tulla! 😊👍 Olenkin suositellut lipperiä useammalle ystävälleni.''

-***** (2021)

Anonyymi

''Hei, Kiitos viestistä. Olipas hyvä, että laitoin viestiä. Lipper on niin hyvä. Minä olen huomannut, että poskipääni on tullut takaisin, huulen yläkaari on kasvanut ja kohonnut. Nyt vielä kun huulen alaosa isonisi ja huulen reunat kohoavat. Mutta ajan myötä kun treeniä tulee. 

Kun aloitin lipperin käytön, en edes saanut pidettyä laitetta huulien välissä. Niin huonot lihakseni olivat alussa. Nyt pidän jo kieltä alapinnalla.

Olen todella tyytyväinen. Ja odotan uuden videon tuloa. 😊''

-***** (2021)

Anonyymi

''Kyllä ...😍😍 olen niin koukussa tähän laitteeseen....😍❤️ ensin oli kyllä ennakkoluuloja...mutta ei ole enään ...😍nyt kolmisen kuukautta treenannut ja sen voin sanoa että Lipper jää mun joka päiväiseen käyttöön jatkossakin,en voi ajatellakaan elämää ilman Lipperiä....😍❤️ Kiitos ihanasti tuotteesta..🙏❤️''

-***** (2021)

Marja

''Ennen Lipperiä käytin paljon aikaa peilin edessä murehtimiseen ja surin kasvojeni valahtamista, nyt katselen itseäni taas ilolla.

Aivan mahtava laite!''

-Marja (2020)

Riina

''Naiset! Ja tietysti miehetkin 👌 Elämäni, kasvoni ja itsetuntoni muuttuivat kaksi vuotta sitten, kun löysin Lipperin. En voi kun sanoa: kiitos! KIITOS!''

-Riina (2020)

Saamamme kaikenlainen palaute Lipperin käyttäjiltä on arvokasta ja erittäin tervetullutta! Vastaanotamme mielellämme käyttäjäkokemuksia ja kuvia, ja voit lähestyä meitä Lipperin somekanavien kautta, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lipper.fi

Lue myös: 4 vuoden käyttäjäkokemus

 

Lue lisää

Jännittyneet puremalihakset

Jännittyneet puremalihakset

Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Ihonhoito talvella

Ihonhoito talvella