Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Joululahjaideat kauneudenhoidosta kiinnostuneille

Joulutouhut ovat kuumimmillaan. Lahjan antaminen on ihanaa ja ilahduttaa yhtälailla sekä lahjan antajaa, että sen saajaa, mutta mitä jos ideaa ei vaan synny? Juuri nyt liian moni tuskailee tämän ongelman kanssa, joten kokosimme ihastuttavia lahjaideoita jouluun, joiden joukossa on vinkkejä myös innokkaille DIY-askartelijoille; itsetehdyistä lahjoista huokuu lämmin välittäminen!

Pienikin lahja kertoo välittämisestä

Lahjassa tärkeintä ei ole se, että se on mahdollisimman iso ja kallis. Pienikin lahja kertoo välittämisestä ja siitä, että olet ajatellut sen saajaa. Nykyisin on myös arvostettavaa ajatella jouluaattoa pidemmälle. Millainen lahja tulisi oikeasti käyttöön, eikä jäisi kaappiin lojumaan? Kauneustuotteet ovat mitä parhaimpia lahjoja, ja moni löytääkin itsensä lahjaa etsimästä tavaratalon kauneusosastolta, mutta äh. Entä sävyt tai mistähän merkistä se tykkää.. Sillä taitaa myös olla jo ainakin 3 voidetta kaapissa..  Tästä tulikin taas vaikeaa. Hei ei hätiä! Me Lipperillä rakastamme kauneusjuttuja, ja olemme koostaneet lahjalistan joka ilahduttaa kauneudenhoidosta pitävää siskoa, veljeä, äitiä tai vaikka mummia! Valitse tästä ja ennen kuin huomaatkaan ovat lahjaostokset valmiina.

◾ Kestovanulaput 

Kuluuko vanulappuja paljon ihonhoidossa? Ei hätää, kokeile ekologista vaihtoehtoa; kestovanulappuja. Laput ovat uudelleen pestäviä, jotta ylimääräistä roskaa ei synny. Plussaa on, jos laput ovat tämän lisäksi biohajoavia, esimerkiksi valmistettu bambusta ja puuvillasta.

Vinkki: voit myös helposti ja nopeasti itse esimerkiksi virkata bambusta ja puuvillasta sekoitetulla langalla kestovanulappuja! Netistä löydät hyviä ohjeita lappujen virkkaamisen, sekä voit toteuttaa erilaisia muotoja, ja värejä!

◾ Kasvonaamiot

Talviaika kuivattaa hipiää jos toista, ja erilaiset kasvonaamiot, joko yksittäinpakatut tai voidemaiset, - riemastuttavat varmasti tuoden ihonhoitorutiiniin hyödyllistä sekä virkistävää bonusta.

Vinkki: markkinoilla on myös esimerkiksi silikonisia naamioita, joita voidaan käyttää uudelleen pesun jälkeen. Levitä kasvoille haluamasi tuote; esimerkiksi seerumi tai kasvovoide, ja aseta silikoninen maski hetkeksi iholle tehostamaan tuotteiden imeytymistä. 

◾ Gua Sha & jaderoller

Gua Sha -kivi sekä jaderoller sopii kenelle tahansa lisänä ihonhoitorutiineihin. Gua Sha -kivellä sivelyllä on monia etuja ihon- ja kasvojen hyvinvointiin; paikallinen lymfaneste- ja verenkierto vauhdittuu, kuona-aineet poistuvat nopeammin, lihasjännitys lievittyy, ihon kimmoisuus paranee ja ryppyjen muodostuminen ehkäistyy. 

Vinkki: Gua Sha -käsittelyssä käytetään iholle- ja kasvoille sopivaa öljyä, jotta lasta tai roller liukuu mukavammin iholla. Etsi välineiden kaveriksi itseäsi miellyttävä öljy haluamillasi ominaisuuksilla!

◾ Ihanat & hyödylliset saippuapalat

Tee käsien- tai vartalon pesusta nautinnollista - osta, tai valmista itse saippuaa!  Itsetehdyistä saippuoista välittyy lämpö ja muistamisen ajatus, ja saippualle tulee jokapäiväistä käyttöä.

Vinkki: Voit valmistaa esimerkiksi ihon kuorintaan sopivaa saippuaa haluamillasi ainesosilla, -ominaisuuksilla sekä -tuoksuilla! Netistä löydät mielenkiintoisia ohjeita saippuan valmistukseen, ja saat jopa kerralla tehtyä monta kappaletta.

◾ Lipper Facelifter kasvojumppalaite

Suosittu Lipper Facelifter kuuluu ehdottomasti tälle lahjalistalle. Lipper on tehokas väline kasvoja kohottavaan- ja kiinteyttävään treenaamiseen, jolla on myös lukuisia kasvojen terveyttä edistäviä hyötyjä. 

Vinkki: parhaimmillaan tämä lahja tarjoaa myös yhteistä tekemistä ja raivaa kalentereista aikaa treffeille kasvopuhelujen merkeissä. 

◾ Välineet kotijoogaan

Pandemia-aika, ja talven kylmyys saattaa rajoittaa liikkumisen sisätiloihin. Joogamatto on käypä vaikka treenaamiseen, venyttelyyn tai nimensä mukaisesti rentouttavaan- ja monihyötyiseen joogaan.

Vinkki: joogan ystävälle hyvä lisä on myös joogatiili, eli kevyt palikka tuomaan tukea asentojen suoritukseen ja ylläpitoon.

◾ Puuvillaiset suojakäsineet kämmenille

Kylmät sekä kuivattavat kelit vaikuttavat myös käsiin! Kuivista kämmenistä kärsivälle ihana lahjaidea on puuvillaiset käsineet, jotka suojaavat ihovoiteiden imeytymistä jotta nämä eivät pyyhkiydy pois saman tein! 

Vinkki: Jaloille löytyy myös puuvillaisia sukkia, joita on hyvä käyttää esimerkiksi yöaikaan jotta voiteiden vaikuttavat ainesosat saavat rauhassa imeytyä.

◾ Reseptikirja tai -vihko

Osta tai askartele itse reseptivihko, josta löytyy esimerkiksi virkistäviä ja hyvinvointia tukevia smoothie- tai ruokaohjeita. Tai miksipäs ei esimerkiksi vinkkejä kauneuden- tai ihonhoitoon.

Vinkki: olisi mukava lisä, jos opuksessa olisi ohjeita tee-se-itse -kokeiluihin!

◾ Yhdistele eri ideoita

Voit koota yhteen asioita, jotka tukevat toistensa hyötyjä!

Lipper-tiimi toivottaa sinulle ihanaa joulun aikaa, ja ennen kaikkea rauhallista sekä rentoa uutta vuotta! ❤️

Copyright © 2021 Lipper Europe Oy, All rights reserved.

Lue lisää

Ihonhoito talvella

Ihonhoito talvella

Lipper-käyttäjien kokemuksia

Lipper-käyttäjien kokemuksia