Ihanimmat joululahjat kauneudenhoidosta kiinnostuneelle

Lipper on laite kekseliäs ja kasvoja kohottava lahja

Joulutouhut ovat kuumimmillaan. Lahjan antaminen on ihanaa ja ilahduttaa yhtälailla sekä lahjan antajaa, että sen saajaa, mutta mitä jos ideaa ei vaan synny? Juuri nyt liian moni tuskailee tämän ongelman kanssa. Jos olet yksi heistä: ota tauko. Hengitä syvään ja lue tämä kirjoitus. 

Pienikin lahja kertoo välittämisestä

Lahjassa tärkeintä ei ole se, että se on mahdollisimman iso ja kallis. Pienikin lahja kertoo välittämisestä ja siitä, että olet ajatellut sen saajaa. Nykyisin on myös arvostettavaa ajatella jouluaattoa pidemmälle. Millainen lahja tulisi oikeasti käyttöön, eikä jäisi kaappiin lojumaan? Kauneustuotteet ovat mitä parhaimpia lahjoja, ja moni löytääkin itsensä lahjaa etsimästä tavaratalon kauneusosastolta, mutta äh. Entä sävyt tai mistähän merkistä se tykkää.. Sillä taitaa myös olla jo ainakin 3 voidetta kaapissa..  Tästä tulikin taas vaikeaa. Hei ei hätiä! Me Lipperillä rakastamme kauneusjuttuja, ja olemme koostaneet lahjalistan joka ilahduttaa kauneudenhoidosta pitävää siskoa, veljeä, äitiä tai vaikka mummia! Valitse tästä ja ennen kuin huomaatkaan ovat lahjaostokset valmiina.

Lahjalista kauneudenhoidosta pitävälle 

1. Kasvonaamiot

Korealainen ihonhoito räjäytti myös suomalaisten kauppojen kasvonaamiovalikoimat. Ihanat, helpot, yksittäispakatut kangasnaamiot ovat lahjana toimivia ja tulevat varmasti käyttöön. Talviaikana suosi kosteuttavaa tai vitamiineilla kyllästettyä naamiota. 

Paras joululahja kohottaa kasvoja ja rentouttaa.

2. Kuorintakäsineet

Kuorintakäsineet ovat suihkussa parasta mitä on! Osta aina mieluummin parillinen määrä hansikkaita. On helpottavaa kun molempiin käsiin on oma hansikas. Ihon kuorinta tapahtuu helposti ja tulee nopeasti osaksi jokaista suihkua. 


3. Lipper Facelifter

Ihana Lipper kuuluu ehdottomasti tälle lahjalistalle. Lipper on kekseliäs ja kiinnostava lahja kauneudesta ja itsehoidosta kiinnostuneelle. Lipper on kasvojumppalite joka kohottaa poskipäitä, kiinteyttää leukaa ja kirkastaa yleisilmettä. Parhaimmillaan lahja tarjoaa myös yhteistä tekemistä ja raivaa kalentereista aikaa treffeille kasvopuhelujen merkeissä. 

Lipper on kekseliäs ja kasvoja kohottava lahja.

4. Jaderoller

Aidosta jadekivestä valmistettu jaderulla on täydellinen työkalu kasvohierontaan. Jaderullalla hieromisella on monia etuja. Jaderulla kiihdyttää verenkiertoa, mikä saa ihon hehkumaan kauniisti. Se viilentää ja rauhoittaa ihoa, vähentää turvotusta, kiinteyttää kasvojen lihaksia ja tasoittaa ihon rakennetta. Kuulostaa juuri siltä, mitä itse tahtoisi joulun jälkeen tehdä. 

Ihanaa joulunaikaa kaikille! Muistakaa hengitellä. <3 

Lue lisää

Lipper Facelifterin käyttö - Näin kohotat kasvosi

Lipper Facelifterin käyttö - Näin kohotat kasvosi

Kauneusunet

Kauneusunet

Kasvojenkohotus harjoitukset voivat auttaa myös yönarskutteluun

Kasvosi ovat nytkin todennäköisesti jännittyneet